https://www.kbhoptik.dk
service på briller og stel hos københavn optik

Vores brille service er lige så kompromisløs, som vi selv er

At købe briller er en vigtig beslutning. Så vi tager os altid god tid og gør det gerne til en oplevelse, når du skal finde et brillestel. Vi lytter gerne længe, og du prøver lige så mange brillestel og brillemodeller, som det kræver, for at du bliver tryg og glad.

 

Dit ansigt bestemmer ofte dit brillestel

Vi har rigtig mange års erfaring med at vælge det perfekte brillestel til vores kunder. Når du skal vælge en brille, har din ansigtsform og dine karaktertræk meget stor betydning. Faktisk er det de faktorer, der i et ret stort omfang bestemmer, hvilken type brillestel der passer til lige netop dit ansigt. Med den viden og vores erfaring finder vi helt sikkert et brillestel, der opfylder alle dine ønsker.

At finde det helt rigtige brillestel er naturligvis også et spørgsmål om din stil. En brille sidder midt i ansigtet. Derfor skal vores kunder altid gå trygge ud ad døren med den brille, der giver dem den helt rigtige kombination af design, komfort og naturligvis et godt syn.

 

Hurtig service

Selv om vi giver os god tid, når du skal have testet dit syn, og når du skal finde dit brillestel. Så leverer vi gerne lynhurtigt. Hurtig levering er nemlig en service, vi prioriterer. Så ganske kort efter dit besøg i butikken kan du ofte hente dine nye briller.

Faktisk kan de fleste kunder hente deres nye briller, allerede samme dag de bliver bestilt. Er du turist i København, så kan du helt sikkert få dem med i kufferten, eller på næsen, når du skal hjem.

Som turist i København kan du nyde godt af vores hurtige dag til dag-levering. I butikken modtager vi naturligvis alle de gængse kreditkort – inklusive Alipay.

 

Brilleservice midt i Københavns smørhul

Når vi i fællesskab har fundet den helt rigtige styrke, de rigtige brilleglas og det perfekte brillestel til dig. Kan vi anbefale dig en lille gåtur rundt i vores eksklusive nabolag ved Hotel d’Angleterre og Kongens Nytorv. Her finder du masser af lækre cafeer, hvor du kan nyde en frokost, et glas vin eller en kop kaffe. Der er naturligvis også mulighed for at besøge Nyhavn eller være lidt kulturel med et besøg på Kunsthal Charlottenborg. Som er et af de største og smukkeste udstillingssteder for samtidskunst i Europa. Der er nok at give sig til, mens vi laver dine nye briller.

 

Københavns bedste synsprøve

Vores synsprøver varer en halv time. Det er altid en god idé at bestille tid, men du er også velkommen til at kigge forbi butikken og høre, om vi har en ”drop in”-tid.

Efter synsprøven aflæser vi resultaterne og finder ud af, om du skal bruge briller med flerstyrkeglas, glidende overgang eller læsebrille.

Læs mere om vores synsprøver her

 

Brilleservice og brilletilretning

Du er naturligvis altid velkommen til at komme forbi butikken, hvis dine briller trænger til at blive rettet, efterspændt eller justeret. Vi yder fuld service på briller købt hos os.