https://www.kbhoptik.dk

Jacques Marie Mage

Over de sidste 20 år har designeren Jerome Mage skabt et vitalt og dynamisk rum med Jacques Marie Mage brandet i krydsfeltet mellem design, sport og mode. Ved at bruge en multi disciplinær tilgang, som kombinerer et strengt engagement i vores kulturelle arv med en kompromisløs dedikation til kvalitet og håndværk.

Jacques M Mage-briller er kulminationen af Mages ekspertise og interesser. Mage-brandet reflekterer Mages vision og skarpe æstetiske udvikling, som rækker fra Frankrigs første imperie til det amerikanske Vesten.

Hver model er kun produceret i et begrænset antal, og hver eneste brille er mærket med sit unikke nummer.

Som Jerome Mage siger:

“Individuality is an idea that demands its own unique expressions.”

jacquesmariemage.com

Jacques Marie Mage solbriller i en elegant stil - københavn optik

Jacques M Mage X George Cortina

Jacques Marie Mage CORTINA solbriller i let og tidløst design - København optik

Jacques Marie Mage og den anerkendte stylist og moderedaktør George Cortina har indgået et design samarbejde omkring deres nye CORTINA brille.  En luksuriøs aviator brille, der kun er produceret i et begrænset antal på 100 til 300 stykker af hver farve.

Håndlavet i Japan ved hjælp af verdens fineste plantebaserede celluloseacetat. Er disse briller blev designet og produceret med uovertruffen dygtighed og opmærksomhed på detaljer. Med 18k guld detaljer, unikke gradient glas og ledsages af en brugerdefineret, overdimensioneret renseklud med Mr. Cortinas underskrift.

Vi forhandler i København Optik CORTINA brillen i tre forskellige klassiske og tidløse farver: “Sort”, “Sky Blue” og “Talbot”.

Poleret, provokerende og perfekt til sommeren!

Jacques Marie Mage X Jeff Goldblum

Jacques Marie Mage versus Jeff Goldblum giver brillen Jeff - find den hos København optik

Den ikoniske skuespiller, jazzmusiker og provocateur Jeff Goldblum har samarbejdet med Jacques Marie Mage om at skabe et par limited edition-briller, “JEFF”.

De raffinerede rektangulære rammer balancerer Goldblums sans for mode og unikke “swagger” med Jacques M Mage’s signatur detaljer.

Kig forbi København Optik og udforsk samarbejdet!

Bionedbrydelige briller

Bionedbrydelige briller fra Jaques Marie Mage hos København optik

Kernen i Jacques Marie Mage’s produktionsproces er den håndlavede produktion af deres stel i cellulose acetat. Celluloseacetat er en plantebaseret plast, der stammer fra træmasse og naturlige bomuldsfibre.

Alt Jacques Marie Mage-acetat er produceret af Takiron, en japansk fabrik, der har eksisteret i næsten et århundrede. Vigtigst er det, at celluloseacetat er et petroleumsfrit og biologisk nedbrydeligt materiale, der giver mulighed for at producere briller uden at produktionsprocessen bidrager til ophobning af plastaffald.