https://www.kbhoptik.dk

Ikonerne

John Lennon, Sjakalen, Steve McQueen, Tom Cruise, Heino, Twiggy, McArthur, Enzo Ferrari og Jacques Marie Mage er nogle af ikonerne. Nogle briller er simpelthen blevet ikoner på grund af dem, der brugte dem. Kom ind forbi København optik og se hvilke ikoniske briller som passer til dig.

ikonerne- general douglas macarthur flyve briller hos københavn optik

General MacArthur

General MacArthur landede på en strand i Filippinerne i 1944 og blev fanget af fotograferne med denne pilotbrille designet af ham selv. Brillen blev lavet for at beskytte piloterne mod solen ved flyvning. (Ban the rays)

Sjakalen

Denne ikoniske brille med let tonede glas er nærmest kult i dag, og mange har siden efterlignet denne måde at kombinere stel og glas på. Her set på en af nutidens største forbrydere – Sjakalen.

ikonerne - sjakalen briller et design med farvede glas hos københavn optik
ikonerne- steve mcqueen briller et super solbrille design hos københavn optik

Steve Mcqueen

Model Persol (per il sole) 649, der blev bygget til sporvognschauffører i Torino, som havde brug for store briller for at beskytte deres øjne mod luft og støv, blev lavet i 1957. Båret af eksempelvis Steve McQueen i filmene The Great Escape og The Thomas Crown Affair.

John Lennon

John Lennon bar næsten altid disse ikoniske briller. Enten helt runde eller den klassiske panto-facon med ridestænger.

ikonerne - john lennon briller en absolut klassiker til alle hos københavn optik
ikonerne - malcom x briller et fedt design hos københavn optik

Malcom X

Browline Glasses blev først produceret i 1947 af firmaet Shuron og blev meget brugt i 1950’erne og 1960’erne, her båret af Malcolm X.

Audrey Hepburn

Audrey Hepburn bar disse solbriller i filmen Breakfast at Tiffany’s. Mange solbriller i dag har fundet inspiration i netop denne stil – som stadig er meget populær.

ikonerne- audrey hepburn solbriller hos københavn optik
ikonerne - steve jobs briller hos københavn optik

Steve Jobs

Den ikoniske runde randløse brille har eksisteret siden 1920’erne, og mange har båret disse briller, da de giver et naturligt look, her set på Steve Jobs.