Service

Hos KBHoptik vælger vi selv vores udvalg af briller. Vi er uafhængige og lokale men har øje for de nyeste trends og designs. Vi fører derfor mærker som du ikke vil finde i alle andre butikker. Vi er eksperter i designerbriller og sørger for at de brands vi fører, ligger i en liga over de mainstream-mærker som du ser i f.eks mange af brillekæderne (Ray Ban, Tom Ford, Chanel etc.). Lige nu finder du briller fra LINDBERG, Masunaga 1905, Jacques Marie Mage, SALT., Coblens, Kenzo og Linda Farrow, flere nye mærker er allerede på vej.

Når du som kunde skal vælge nye briller, giver vi os god tid. Du får ordentlig rådgivning og alle vores kunder går herfra med briller der giver det optimale syn, komfort og understreger deres stil. Du finder både klassiske briller, de ultralette titaniumbriller, hornbriller, guldbriller, håndlavede briller og solbriller hos KBHoptik.

 

Dag-til-dag levering / Briller mens du venter

Vi prioriterer hurtig levering, så kort efter dit besøg i butikken kan du allerede nyde godt af dine nye briller. De fleste kunder kan hente deres briller allerede samme dag som de bestiller. Er du turist i København, så kan du ofte samme dag du bestiller dine nye briller – få dem med i kufferten samme dag.

 

Synsprøve

En synsprøve varer omkring en halv time. Vi anbefaler tidsbestilling, men du er altid velkommen til at kigge forbi butikken og se om der skulle være  en drop in tid.

Efter en synsprøve finder vi ud af om du har brug for briller med flerstyrkeglas, glidende overgang eller læsebrille mm.

 

Service og Tilretning

Du er naturligvis altid velkommen til at komme forbi butikken, hvis dine briller trænger til at blive rettet, efterspændt eller justeret. Vi yder fuld service på briller købt hos os.

København optik kbhoptik