Kompromisløse, nidkære eller bare ambitiøse

Du skal være glad

Vores højeste mål er, at du får et par briller, hvor glasset passer perfekt til dit øje, og at dit brillestel er noget af det bedste design på markedet.

Vi sætter en ære i at gøre noget uventet, og overrasker helst hver gang vi har en kunde i butikken. Vi leverer det bedste af det bedste til de mennesker, der efterspørger noget ud over det sædvanlige. Er det en billig løsning, man er på udkig efter, er det nok ikke hos os, man skal kigge. Vi tager det meget alvorligt, at vores produkter sidder midt i ansigtet på vores kunder, og derfor er alt, vi har på hylderne, nøje udvalgt, med henblik på at man skal føle sig godt tilpas og ikke mindst helt speciel.

Når vi sammen vælger et brillestel og ikke mindst brilleglas til dig, tager vi os tid. For det handler om, at du bliver glad og føler dig smuk. Brilledesignet skal passe til din livsstil, brillestellet til dit ansigt, og brilleglasset til dit øje. Derfor vil du også opleve, at vi vejleder med respekt for dig og med ærlighed. Som erfarne optikere, æstetikere og del af det københavnske bybillede ved vi godt, hvornår personlighed, stil og kvalitet går op i en højere enhed.

Henrik og Chris samt de andre du møder i butikken

Vi er et dedikeret team, der gør sig umage for din skyld – hver dag.

Natasja Havn

Natasja Havn, Optometrist. Natasja er specialuddannet i hele Essilors glasprogram, og brænder for at tilbyde dig den optimale kontaktlinseløsning. Natasja har en aktiv livsstil, og har defor stor erfaring i at vejlede dig omkring valg af sportsbriller.


Chris Birger Jensen, Optometrist og ejer. Chris har tidligere haft butikker på Østerbro og indre by. Med en fortid hos LINDBERG som optiker og agent i mellemeuropa, møder du her en specialist, hvis du er til det danske superbrand.

Henrik Bense-Petersen, Optometrist og ejer. Henrik har stor erfaring i både kontaktlinser og brilleglas. Henrik har en fortid som kontaktlinsespecialist samt udvikler af bl.a. månedslinser, og direktør i Essilor i norden. Henrik har derfor indgående kendskab til vores foretrukne glasleverandør Essilor. Detaljer og perfektion er Henriks varemærke.