Kompromisløse, nidkære eller bare ambitiøse?

Vores højeste mål er at du får briller, hvor glasset passer unikt til dit øje, og brillestellet er noget af det bedste design på markedet.

Vi sætter en ære i at gøre noget uventet og overrasker helst hvergang vi har en kunde i butikken. Vi leverer det bedste af det bedste til de mennesker der efterspørger noget ud over det sædvanelige. Er det en billig løsning man er på udkig efter, er det nok ikke hos os man skal kigge. Vi tager det meget alvorligt at vores produkter sidder midt i ansigtet på vores kunder, og derfor er alt vi har på hylderne nøje udvalgt med henblik på at man skal føle sig godt tilpas og ikke mindst helt unik.

Vores fokus på kvalitet, kreativitet og unikhed gør, at vi kun arbejder sammen med få udvalgte, innovative brilleproducenter, som formår at skabe balancen mellem design, form og materialer. Derfor vil du i København Optik kun finde briller, hvor der er kræset for detaljerne i hver enkelt brille, både i glas og stel.

Når vi sammen vælger et brillestel og ikke mindst brilleglas til dig, tager vi os tid. For det handler om at du bliver glad og føler dig smuk. Brilledesignet skal passe til din livsstil, brillestellet til dit ansigt og brilleglasset til dit øje. Derfor vil du også opleve at vi vejleder med respekt for dig og med ærlighed. Som erfarne optikere, æstetikere og del af det Københavnske bybillede, ved vi godt hvornår personlighed, stil og kvalitet går op i en højere enhed.

Henrik og Chris

Henrik og Chris og alle de andre du møder

Vi er et dedikeret team der gør sig umage for din skyld, hver dag.

(billede)