brilleservice

Vores service er ligeså kompromisløst som vi selv er

Vi gør det til en oplevelse når du skal købe dine nye briller hos os. Vi giver os rigtig god tid til dig. Vi lytter og prøver så mange brillestel og brillemodeller, som der skal til. Vi har mange års erfaring med at vælge den rigtige brille til vores kunder. Med den erfaring kan vi hurtigt spotte gode brilleforslag til dig, her tager vi især højde for ansigtsform og karaktertræk. For vi vil være sikre på, at du kommer hjem med de helt perfekte briller. Med den rette kombination af komfort, design og ikke mindst et godt syn.

Når du er blevet målt og vi i fællesskab har fundet det perfekte brillestel til dig. Vil vi anbefale dig en lille gåtur rundt i vores eksklusive nabolag ved Hotel d’Angleterre og Kongens Nytorv eller et cafebesøg i nærheden, alt imens vi knokler med dine nye briller.

Brilleservicen

Du får naturligvis al den tid og rådgivning, der skal til for at du finder din nye drømmebrille med det rigtige brillestel. Hos os prioriterer vi hurtig levering, derfor kan du ofte hente din brille samme dag. Er du turist i København, så garanterer vi, at du samme dag du bestiller brillerne – Kan få dem med hjem i kufferten.

Københavns bedste synsprøve

Vores synsprøver varer en halv time. Det er altid en god idé at bestille tid, men du er også velkommen til at kigge forbi i butikken og høre om vi har en ”Drop in tid”.

Efter synsprøven aflæser vi resultaterne og finder ud af om du skal bruge briller med flerstyrkeglas, glidende overgang eller læsebrille.

Brilleservice og brilletilretning

Når du investerer i moderne, innovative og unikke briller som vores, så skal servicen naturligvis være ligeså god som brillekvaliteten – Og det er den. Vi yder fuld service på alle briller købt hos os. Så du er altid velkommen til at komme forbi, hvis dine briller trænger til at blive efterspændt, rettet eller justeret. Så klarer vi det for dig!