Bøffel, guld og diamanter

Hos København Optik bruger vi lang tid på at udvælge vores sortiment. Derfor finder du altid unikke designerbriller hos os. Briller hvor både håndværk og kreativitet er i særklasse.

Nedenfor finder du et overblik over vores mærker. Bliv inspireret af variationen af deres forskellige design og materialevalg.

Vores signatur brands

Lindberg / Diskret elegance

Klassisk dansk design tradition med diskret elegance og nøje overvejet simplicitet. Med den enkle opskrift har Lindberg designs vundet dusinvis af design awards.

Lindberg stel er ikke som andre. Vi insisterer på en unik blanding af kompromisløs blik for detaljer, patenterede teknologier og individuelt håndværk for at kreere et bemærkelsesværdigt indtryk.

KBH Optik er den største forhandler og har, uden sammenligning, det største kendskab til Lindberg i Danmark

www.lindberg.com

Jacques Marie Mage / Unik med unik på.

Over de sidste 20 år har Jerome Mage skabt et vitalt og dynamisk rum i krydsfeltet mellem design, sport og mode ved at bruge en multi diciplinær tilgang som kombinerer et strengt engagement i vores kulturelle arv med en kopromisløs dedikation til kvalitet og håndværk.

Jacques Marie Mage er kulminationen af Mage’s ekspertise og interesser. Mærket reflekterer Mage’s vision og skarpe æstetiske udvikling som rækker fra Frankrings første imperie til det amerikanske Vesten.

“Individuality is an idea that demands its own unique expressions.”

www.jacquesmariemage.com

Linda Farrow / Et brand med rødderne på plads

Linda Farrow var den første til at se på solbriller som mode. Hun var oprindeligt selv modedesigner og havde altid fingeren på tidens puls. Linda Farrow var en utrættelig eksperimenterende med sine former og hendes stil er stadig høj aktuelle. I 1970 etablerede hun sit luksus solbrille brand som hurtigt nød stor anerkendelse, og hendes avant-garde design bragte hurtigt solbrillerne ind på modescenen. Yoko Ono, Dior, Yves Saint Laurent, Balenciaga og Sonia Rykiel var nogle af de stjerner og brands der var fans.

Efter 20 år i dvale blev Linda Farrow brandet genoplivet i 2003 af Farrows søn, Simon efter han fandt et stort arkiv af vintage solbriller i familiens varehus. Brandet blev relanceret under navnet ‘Linda Farrow Vintage’.

Idag er arbejder ‘Linda Farrow’ sammen med flere af verdens mest anerkendte designere, Dries van Noten, Phillip Lim, Jeremy Scott og flere andre, der konstant bringer nye vinkler til brandet. ‘Linda Farrow’ har på denne måde etableret sig som en af de mest spændende brands i modeverdenen.

www.lindafarrow.com

Masunaga

Med ambitionen om at skabe de bedste briller, i verden, importerede grundlæggeren af Masunaga 1905 Gozaemon Masunaga i de ypperligste håndværkere fra Osaka og Tokyo for at kunne opnå sit mål.

De arbejder stadig efter deres mission som blev lavet for over 100 år siden “Vi fremstiller fremragende briller”. Masunaga 1905 laver nogle af de bedste kvalitetshåndlavede briller der er på markedet i dag.

www.masunaga1905.com