Briller

Briller i bøffel, guld og diamanter

Vores udvalg er ligeså kompromisløst som vi selv er.

København Optik er uafhængig og lokal. Vi vælger selv vores udvalg af briller, og det er blandt andet derfor, du kan finde mærker hos os, som du ikke finder i andre butikker.

Vi er eksperter i designerbriller og arbejder benhårdt på, at de brands, du finder i vores butik, helst ligger i en liga over de mainstream-mærker, som du ser i mange af brillekæderne.

Hos os skal du altid kunne finde unikke briller, hvor både håndværk og kreativitet er i særklasse. Vi bruger lang tid på at udvælge vores sortiment, og ikke bare designet, men også materialerne er ofte helt specielle.

Når du skal vælge et par nye briller, giver vi os god tid. Rigtig god tid.

LÆS MERE OM VORES SERVICE HER

Du får altid en ordentlig rådgivning, og alle vores kunder går herfra med briller, der ikke bare giver et optimalt syn, men også understreger din stil. Det lover vi, for hos København Optik finder du både klassiske briller, ultralette titaniumbriller, hornbriller, guldbriller, håndlavede briller og naturligvis et stort udvalg i solbriller.

Hvis man kan lide mærker som Dita Eyewear, Chrome Hearts, Oliver Peoples og Moscot, men gerne vil være en tand mere unik, så er der masser af valgmuligheder i København Optik.

Lige nu finder du briller fra LINDBERG, Masunaga 1905, Jacques Marie Mage, SALT, Coblens, Kenzo og Linda Farrow, og flere nye spændende mærker er på vej, så kig ind og se vores udvalg.

Nedenfor finder du et overblik over vores brillebrands. Klik ind og bliv inspireret af variationen i de forskellige brilledesign og deres ofte unikke materialevalg.

Vores signatur brands

Briller Lindberg København Optik

Lindberg / Diskret elegance

Klassisk dansk designtradition med diskret elegance og nøje overvejet simplicitet. Med den enkle opskrift har Lindbergs designbriller vundet dusinvis af design-awards.

Lindberg-stel er ikke som andre. Lindberg insisterer på en unik blanding af kompromisløs blik for detaljer, patenterede teknologier og individuelt håndværk, der giver et bemærkelsesværdigt indtryk i alle deres briller.

København Optik er Danmarks største Lindberg-forhandler og har uden sammenligning det største kendskab til og den største ekspertise i Lindberg i landet.

www.lindberg.com

Solbriller Jacques Marie Mage København Optik

Jacques Marie Mage / Unik med unik på.

Over de sidste 20 år har designeren Jerome Mage skabt et vitalt og dynamisk rum i krydsfeltet mellem design, sport og mode ved at bruge en multidisciplinær tilgang, som kombinerer et strengt engagement i vores kulturelle arv med en kompromisløs dedikation til kvalitet og håndværk.

Jacques Marie Mage-briller er kulminationen af Mages ekspertise og interesser. Jacques Marie Mage-brandet reflekterer Mages vision og skarpe æstetiske udvikling, som rækker fra Frankrigs første imperie til det amerikanske Vesten.

Som Jerome Mage siger:
“Individuality is an idea that demands its own unique expressions.”

www.jacquesmariemage.com

Briller Linda Farrow København Optik

Linda Farrow / Et brand med rødderne på plads

Linda Farrow var den første, der så på solbriller som mode. Hun var oprindelig selv modedesigner og havde derfor altid fingeren på tidens puls. Linda Farrow var utrætteligt eksperimenterende med sine former, og hendes stil er stadig højaktuel.

I 1970 etablerede Linda Farrow sit luksussolbrillebrand, som hurtigt fik stor anerkendelse, og hendes avantgardedesign bragte hurtigt solbrillerne ind på modescenen. Yoko Ono, Dior, Yves Saint Laurent, Balenciaga og Sonia Rykiel var nogle af de stjerner og brands, der var store fans af Linda Farrow-designet.

Efter 20 år i dvale blev Linda Farrow-brandet genoplivet af Farrows søn, Simon, efter at han fandt et stort arkiv af vintage-solbriller i familiens varehus. Brandet blev i 2003 relanceret under navnet ‘Linda Farrow Vintage’.

I dag arbejder ‘Linda Farrow’ sammen med flere af verdens mest anerkendte designere, Dries van Noten, Phillip Lim, Jeremy Scott og flere andre, der konstant bringer nye vinkler til brandet. Linda Farrow har på denne måde etableret sig som et af de mest spændende brands i modeverdenen.

www.lindafarrow.com

Briller Masunaga København Optik

Masunaga. Det ypperligste brille håndværk i verden

Masunaga 1905 laver nogle af de bedste kvalitetshåndlavede briller, der er på markedet i dag.

Med ambitionen om at skabe de bedste briller i verden importerede grundlæggeren af Masunaga 1905, Gozaemon Masunaga, i 1905 de ypperligste håndværkere fra Osaka og Tokyo for at kunne opnå sit mål.

I samarbejde med den legendariske designer Kenzo arbejder Masunaga stadig efter deres enkle mission, som blev fastlagt for over 100 år siden:

“Vi fremstiller fremragende briller.”

www.masunaga1905.com

Se mere på:

Lindberg – lindberg.com
Jacques Marie Mage – jacquesmariemage.com
Linda Farrow – lindafarrow.com
Masunaga og Kenzo – masunaga1905.com/kenzotakada
Salt Optics – saltoptics.com
Eyevan 7285 – eyevan7285.com
Christopher Cloos – christopher-cloos.com